+420 602 191 636

Winmau Sisalový terč Blade Champion Choice Dual Core

Sisalový terč Blade Champion Choice Dual Core je špičkový tréninkový terč. Double, triple, 25 a střed jsou o 50% užší než u klasického terče. Terč má pestré barvy a vyznačuje se exkluzivní technologií Dual Core a Rota-lock, což jej zařazuje k…

EAN: 5023231006936
Kód 1: W3023
1 990 Kč cena s DPH
Dostupnost Skladem 5 a více kusů
- +
ks
Popis produktu
Parametry

 

Sisalový terč Blade Champion Choice Dual Core je špičkový tréninkový terč. Double, triple, 25 a střed jsou o 50% užší než u klasického terče. Terč má pestré barvy a vyznačuje se exkluzivní technologií Dual Core a Rota-lock, což jej zařazuje k nejlepším tréninkovým terčům na světě.

Plocha pro dopad šipky se zvýšila díky zúžení drátů. Dráty jsou uzpůsobeny tak, aby šipka lépe klouzala do pole, mají úhel 60°.

Terč Blade Champion Choice Dual Core má na první pohled hladkou pohledovou plochu, která neobsahuje charakteristické rýhy, neboli mapy. Konstrukčně terč obsahuje více vrstev, vnější, která je měkčí a tím lépe zachytí šipku, která se zabodne do terče a nevypadne.

Sisalový terč Blade Champion Choice Dual Core má Rota Lock System, což je systém tří ozubených koleček na zadní straně terče, díky kterým uchytíte terč pevně a bez protáčení na jakoukoliv zeď.

Sisalový terč je vyroben ze štětin rostliny agave sisalana, rostliny rostoucí v Mexiku a Africe, používané k výrobě lan a provazů. Dlouhá tenká vlákna této rostliny se stočí do tzv. koláčů (biscuits), pokládají se do oválné formy a slisují se. Potom se brousí a barví. Tyto terče jsou kvalitní a především trvanlivé. Ovšem NESMÍ přijít do styku s vodou!!! Tento terč je vyroben v Keni.

Součástí balení je terč, ocelový závěs a aretační šrouby.

Šipky nejsou součástí balení.

  • Průměr: 450 mm

  • Tloušťka: 38 mm

 

Typ terče: Sisalové
Typ terče - Zboží.cz: sisalový
Načítám